KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak’tan Bir Dayanışma Daha: Bayramlıklar Giysi Market’ten

Konak’tan Bir Dayanışma Daha: Bayramlıklar Giysi Market’ten

12 Haziran 2024 Tarihinde Eklendi 461 Kez Okundu

Konak Belediyesi Giysi Market’te bayram yoğunluğu başladı. Konak’ın farklı bölgelerinden yaklaşık 500 ailenin yararlandığı Giysi Market’te verilen hizmet en çok bayramlıklarına kavuşan çocukları sevindiriyor. 

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Giysi Market, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hem günlük hem bayramlık giysi ihtiyacının karşılanması için çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle çocuk kıyafetlerinde geniş bir yelpazeye sahip olan Giysi Market,  çocukların bayram sevincini katlamak için bayramlıkları hazırladı. Konak’ın farklı bölgelerinden yaklaşık 500 ihtiyaç sahibi ailenin yararlandığı Giysi Market’in sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olduğunu dile getiren Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Bayramlar en çok çocukları mutlu eder ve her çocuğun bayramda yepyeni bayramlıklar giymeye hakkı olmalı. Biz Konak’ta adil kent, eşit yurttaş dedik. Kimse ayrımcılığa uğramasın, kimse kendisini öteki hissetmesin, tüm Konaklı komşularımız mutlu olsun dedik. Bunu sağlamak için de sosyal demokrat belediyecilik uygulayacağımızı söyledik. Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri de Giysi Marketimiz” dedi.

Sıfır kıyafetler, orijinal ürünler

Konak Belediyesi Giysi Market’ten yararlanan Konaklılar çoraptan abiyeye, şapkadan ayakkabıya ihtiyaç duydukları her giysiye kolaylıkla ulaşabiliyor. Görevlilerin yönlendirmesiyle en doğru ürüne ulaşan vatandaşlara verilen tüm giysi ve aksesuarlar yeni, etiketli ve kaliteli ürünlerden oluşuyor. Vatandaşa ulaştırılan orijinal ambalajındaki giysi ve aksesuarlar üretici tekstil firmaları ve mağazalardan bağış yoluyla temin edilirken, ikinci el ürün kabul edilmiyor.

Başvurular değerlendiriliyor

Giysi Market hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Türkyılmaz Mahallesi, 442 Sokak’ta bulunan Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne kimliğiyle beraber başvuruda bulunabiliyor. Öte yandan giysi bağışında bulunmak isteyen hayırseverler de belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ilgili birimi 0232 425 04 34 numaralı telefondan arayarak bilgi alabiliyor.


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta 7’den 77’ye İngilizce Konuşma Kulübü

05 Şubat 2025 Tarihinde Eklendi
7 Kez Okundu

Konak Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantılarını Tamamladı

05 Şubat 2025 Tarihinde Eklendi
18 Kez Okundu

Gazetecilerin Sorunları Konak’ta Konuşuldu

04 Şubat 2025 Tarihinde Eklendi
53 Kez Okundu

Konak’ta Emeklilere Müjde: ‘Mutluluk Kahveleri’ne 3 Şube Birden

04 Şubat 2025 Tarihinde Eklendi
298 Kez Okundu

Konak’ın Okul Yollarına Yaya Güvenliği İçin Renkli Dokunuş

02 Şubat 2025 Tarihinde Eklendi
223 Kez Okundu

Konak, Büyükşehir ve GMO Havra Sokağı İçin Bir Arada

02 Şubat 2025 Tarihinde Eklendi
553 Kez Okundu